fbpx

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Mission Impossible

Geheime missies ... top secret! Dat doe je op dit unieke zomerkamp.
Mission Impossible
Leeftijd Periode Locatie Prijs

dscf0482

Zomerkampen: mission impossible kamp

Droom jij ervan om Special Agent te worden en een uitzonderlijke kennis te hebben van geheime missies? Grijp dan snel je kans en schrijf je in voor deze opleidingsweek van dit zomerkamp!

De inhoud van deze opleiding is uiteraard staatsgeheim en we verwachten dan ook dat jullie geen belangrijke informatie lekken naar de buitenwereld. Je hebt dan ook beroepsgeheim!

Omdat je natuurlijk wil voorbereid zijn op alles en niet zomaar voor verrassingen wil komen te staan, leren wij jou hoe je best jezelf kan vermommen, en welke camouflagekledij belangrijk is. Ook acrobatische stunts komen uitvoerig aan bod en zullen goed geoefend worden.

Wij garanderen je een zomerkamp vol mysterie en spannende avonturen!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

50Mission Impossible kamp

Zo ziet jou dag eruit als je meegaat op Mission Impossible:

08.00 – 08.30 uur Opstaan, slaapkop!

08.30 - 10.00 uur Lekker ontbijten en nadien natuurlijk de afwas.

10.00 - 12.00 uur We ontrafelen mysteries en proberen complotten te doorbreken.

12.15 -13.00 uur Een heerlijke lunch van onze geweldige kookploeg.

13.00 – 13.45 uur Spelletjes spelen, rusten…een beetje vrije tijd.

14.00 - 17.30 uur We krijgen een opleiding tot Special Agent!

18.00 - 19.00 uur Aan tafel!

19.00 - 21.30 uur De animatoren hebben nog een leuke avondactiviteit voorbereid.

21.30 - 22.00 uur

Omkleden, tandenpoetsen en dan oogjes dicht en mondjes toe. Slaapwel!

 (Let op: dit is slechts een voorbeeld van een mogelijke dag. Dit wil niet zeggen dat er hier geen afwijkingen van kunnen zijn.)

 

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...