fbpx

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Dierenkamp- en pretparkkamp

2 Dierenparken én 2 pretparken in 1 week kamp ... Zaaaalig gewoon !
Dierenkamp- en pretparkkamp
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

Zomerkampen: Pretparkkamp én Dierenkamp in één geweldige week

Jij ziet er een echte dierenliefhebber uit. Klopt dit? En hou je toevallig ook van bezoekjes aan pretparken? Te gek! We organiseren dit zomerkamp zowel in Nederland als in Belgie, dus kijk goed welke parken je het liefste doet.

activak pretparkenkamp 009Laat je meeslepen door de magische sprookjeswereld van de Efteling. De sprookjesboom wacht jou alvast op om je de leukste verhaaltjes te vertellen en vergeet zeker ook geen bezoekje te brengen aan sneeuwwitje die rustig ligt te slapen. Nadien mag je gaan ontdekken wie het sterkst is in de strijd bij Joris en de draak; het vuur of het water? Misschien win jij dan wel 1001 dukaat!

Maar de betovering gaat verder.activak pretparkenkamp 004

In Toverland kan jij proberen een nieuw snelheidsrecord te plaatsen in Maximus’ Blitz Bahn. En kan je de hindernissen in het betoverde huis Villa Fiasko overwinnen? Kom mee het avontuur beleven in het Magic Forest of in het land van Toos. Of ga jij de strijd aan in de Troy Arena?

activak pretparkenkamp 010Tijdens deze week vol dierenplezier kan een bezoek aan het Dolfinarium Harderwijk zeker niet ontbreken. Tal van tuimelaars (dolfijnen), zeeleeuwen, walrussen, zeehonden en vele vissoorten leven in het dolfinarium van Harderwijk samen. Tijdens je bezoek aan het dolfinarium leer je hen allemaal kennen. Doorheen de dag vinden er allerlei leuke voorstellingen plaats waarin de dieren tonen wat ze allemaal kunnen.

Ga jij van de supersnelle Aquashuttle, draaien in de Waverider of klimmenactivak pretparkenkamp 014 en springen op de Ballenberg en trampolines? Voor heel veel speelplezier en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn!  Nog meer spektakel? Probeer de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of haal je rijbewijs in Verkeersland waar je als een heuse coureur over het circuit rijdt. Als je daarna nog niet moe bent, kun je roetsjen van de spectaculaire waterglijbanen.

activak pretparkenkamp 015En of het nog niet genoeg is, gaan we deze week ook nog op bezoek bij de giraffen, leeuwen, olifanten en honderden andere dieren die wonen in het Safaripark Beekse Bergen. Of je nu per boot, per bus of te voet het park gaat verkennen, je zal de hele tijd nieuwe dieren ontdekken ...

 

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...