fbpx

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Beauty & Wellness kamp

Yoga, massage, zwemmen, jaccuzi en vooral ontspannen doe je op dit kamp.
Beauty & Wellness kamp
Leeftijd Periode Locatie Prijs
12 - 14 jaar 11 juli - 16 juli  De Karmel
Sint Andries
270,- Reservelijst
12 - 14 jaar 18 juli - 23 juli  De Karmel
Sint Andries
270,- Laatste plaatsen
12 - 14 jaar 1 aug - 6 aug  De Karmel
Sint Andries
270,- Nu Inschrijven
12 - 14 jaar 8 aug - 13 aug  De Karmel
Sint Andries
270,- Reservelijst

Zomerkampen : Beauty en Wellnesskamp


benjamien4Namasté!
Jij houdt van jezelf en een schoonheid zoals jij verdient het dus ook om in de watten gelegd te worden. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Ontdek deze week hoe je dat kan doen. Je zal zien: een zomerkamp dat voelt als een echte vakantie! Heerlijk toch?

Laat je onderdompelen in een echte yogasessie. Je geest, gevoel en lichaam zullen geen raadsel meer voor je vormen. Krijg jij de ‘tijger’ onder de knie? Of houd een competitie ‘planken’ tegen je vrienden, de volhouder wint!

Daarna leer je alvast hoe je het ultieme relaxmoment kan creëren wanneer je de kneepjes van het masseren leert kennen in een massageworkshop. Maak je spieren los om vervolgens een portie waterpret te beleven! Samen met de animatoren trek je erop uit richting zwembad Lago Olympia. Glijd van de wildste waterbanen of laat je geest tot rust komen in een sauna of stoomhut. Uiteraard kan een sessie make-up en hair ook zeker niet ontbreken.

449


Voor zij die willen, kun je leren hoe je jezelf opmaakt.Je kan je ‘tips en tricks’ toepassen op een echte ‘fotoshoot’! “Aan de kant! Hier moet een prachtig fotomodel over de catwalk!”


Ben jij klaar om je innerlijke schoonheid naar te doen shinen en te stralen zoals nooit tevoren?

forgirlsonlyEn op het einde van het kamp krijg je van het superleuke meidentijdschrift 'For Girls Only' nog een echte meiden-goodybag mee, met uiteraard een leuk magazine om nog wat na te genieten van dit kamp.

Schrijf je snel in voor deze ontspannende zoektocht naar jezelf!

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt geen vervoer door ons voorzien en reis je gewoon op eigen initiatief naar de kampplaats. Je checkt in op zondag namiddag/avond en op vrijdagnamiddag om 16.00 u zal het kamp teneinde lopen en kan je naar huis vertrekken naar een zalig bad en goed na te genieten van de fantastische herinneringen van dit zomerkamp.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

229

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     Goodiebag van 'For Girls Only'
 •     24/24 begeleiding door enthousiast animatoren 

Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

230

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...