fbpx
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Avontuur

Bakken

Populaire vakantie

Fantasie

Wintersport

Buitenland

Kleuters

Zon, zee, strand

paardrijkampen

nieuwe vakantie

Vormingen

Hip, hipper, hipst

Kicks

Wetenschap

Actieve vakantie

Creatief zijn

FC De Kampioenen

Danskampen

Dieren

Multimedia

Sporten

Waterpret

Taalvakanties

Pretparken

Musical

Activak Jeugdvakanties

Meer dan 20 jaar ervaring!

.

Vakanties in de kijker

Kleuterkamp - Waterpret aan zee

Ga mee op bezoek naar Sealife
Kleuterkamp - Waterpret aan zee
Leeftijd Periode Locatie Prijs

Video

waterpret2Wat is het super aan zee … en dat vinden onze jongste kleutertjes ook. Speciaal voor hen organiseren we dit jaar een heuse waterpretkamp aan zee.

Samen met onze geweldige animatoren logeren we in een verblijf aan een grote speeltuin, vlak aan de duinen en op wandelafstand van het strand .. Als dat niet de max is ?

Samen ravotten, spelen, zandkastelen bouwen, en nog veel meer. Het staat allemaal op het programma. En als top of the bill gaan we nog een superleuke uitstap maken naar Sealife in Blankenberge.

Jullie gaan dit waterpretkamp echt de max vinden.

Activak

zinvolle vrijetijdsbesteding doorgedreven themawerking ontmoetingsplaats jongeren stimuleren meer betrokkenheid onvergetelijke momenten

Een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden aan kinderen en jongeren

Activak vzw wil een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden. Enerzijds door een goed evenwicht te zoeken tussen wat ‘educatief’ en wat ‘plezier ‘ is. Anderzijds door kinderen en jongeren samen te brengen, hen aan te sporen om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Een doorgedreven themawerking

Activak vzw wil met een doorgedreven themawerking zoveel mogelijk kinderen en hun interesses aanspreken. Hierbij trachten we zo origineel mogelijk te zijn. Door de themawerking in alle aspecten van het kamp te integreren, willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Een ontmoetingsplaats zijn voor kinderen en jongeren

Op haar kampen creëert Activak vzw een plaats waar ‘gelijkgezinden’ elkaar kunnen tegenkomen en zich kunnen in- en uitleven!

Kinderen en jongeren te stimuleren en bij te staan in het opnemen van verantwoordelijkheid

Activak vzw moet plaats bieden aan kinderen en jongeren om te groeien, een leerplaats zijn waar vriendschap, solidariteit en verantwoordelijkheid kernbegrippen zijn. Hierbij werken we op maat van elke persoon, zodat iedereen zijn of haar uitdaging blijft vinden!

Kinderen en jongeren te betrekken via inspraak

Activak vzw vindt inspraak belangrijk. We maken ruimte voor participatie door deelnemers en monitoren. Activak vzw wordt op die manier een organisatie voor hen en door hen. Daardoor hopen we op meer betrokkenheid. Anderzijds creëren we daardoor ook een permanente kwaliteitsevaluatie.

Onvergetelijke momenten bezorgen aan IEDEREEN

Binnen Activak vzw moet iedereen zijn of haar plekje kunnen vinden, onafhankelijk achtergrond, financiële mogelijkheden, vaardigheden, huidskleur, ...