fbpx

Bij info staat nog zeker 4 plaatsen beschikbaar maar op het einde van de boeking komt er wachtlijst tevoorschijn ?

Bij info staat nog zeker 4 plaatsen beschikbaar maar op het einde van de boeking komt er wachtlijst tevoorschijn ?

Het kan inderdaad dat je, ondanks er nog voldoende plaats is op de website, je inschrijving wordt 'geparkeerd' op een wachtlijst. Dit is iets anders dan een reservelijst.

We vinden het zeer belangrijk dat we voor elk kind een juiste begeleiding en opvolging kunnen aanbieden. Heb je tijdens je inschrijving bepaalde tips en opmerkingen rond uw zoon/dochter meegegeven, dan gaan we die eerst individueel door iemand van het kantoor laten nalezen, die dan kan bepalen of we extra begeleiding nodig hebben, of we 1 op 1 begeleiding dienen te voorzien, enz

Is het nagekeken en in orde, dan zullen we dit activeren en de inschrijving laten doorgaan. ZIjn er, na het lezen, nog extra vragen, dan zal onze zorgcoordinator met u contact opnemen om nog een aantal zaken samen door te nemen.

Het is zeker niet dat we standaard mensen op de wachtlijst niet meenemen, integendeel, de kans is heel groot dat de inschrijving gewoon kan doorgaan na controle. Maar we staan er toch op om deze stap te doen, zodat we zeker zijn dat elk kind op de juiste manier opgevolgd kan worden.

on 01/12/2017 door Jutta Verspeel
Was dit nuttig voor jou?