Logo

Ja, ik stuur mijn mama of papa gratis op kamp met Activak !

Links

Ben je een held in de keuken?

Wil je net als jouw kinderen veel pret beleven op kamp? Op zoek naar een uitdaging voor juli of augustus? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste kooktalenten, toffe vriendenbendes en leuke kookouders mét of zonder ervaring maar vooral met veel goesting om te koken op één van onze kampen! Wij verwelkomen je graag in ons geweldig kookploegenteam!

Wat bieden we je aan?

- Vergoeding
- Handig kookdraaiboek
- Ondersteuning bij het opmaken van je menu en boodschappenlijst
- SUPER leuke sfeer
- Omniumverzekering voor één auto per kamp
- Een leuke korting als je eigen kind meegaat op kamp
- Dankbare en heel gelukkige kinderen en animatoren die met hun vrolijke glimlach jouw dag goedmaken!

Heb je nog vragen, contacteer ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze infomomenten voor 2017 :

Dinsdag 24 januari 2017 van 19u tot 22u
Vrijdag 10 februari van 20u tot 22u
Woensdag 29 maart van 14u tot 16u
Maandag 22 mei van 19u tot 22u
Donderdag 22 juni van 19u tot 22u

Het infomoment van 10 februari gaat door in jeugdcentrum Bielebale te Brasschaat. Alle andere infomomenten gaan door in het Activak kantoor (Bredabaan 39, Merksem).

Van vrijdag 10 februari 20u tot zondag 12 februari 16u organiseren we ook een vrijblijvende kookcursus voor alle geïnteresseerden. Deze zal aansluitend op het infomoment doorgaan in jeugdverblijf Bielebale. 

Op zaterdag 22 april organiseren we dan weer onze kookstartdag. Deze zal doorgaan van 10u tot 17u in het Activak kantoor. Deze startdag is een korte samenvatting van de kookcursus van februari en kan misschien interessant zijn om de laatste weetjes te weten te komen.

Geef zeker een seintje als je naar een van onze infomomenten komt.

Back to Top