fbpx

Heb je al een animatorcursus gevolgd?

Activak 14 april 2016
...

- Heb je reeds een cursus animator gevolgd bij een andere jeugdorganisatie maar kan je daar je stage niet doen? Wij willen jou zeker verder helpen! Mail je bewijs van deelname aan een cursus door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons weten welke kampen je graag zou willen geven. Wij bekijken dit en contacteren je terug met een voorstel.

- Heb je je cursus én je stage goed afgerond maar je hebt je attest nog niet mogen ontvangen? Geen probleem, jij krijgt bij ons zeker een kans! Mail het bewijs van je geslaagde stage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Heb je al een animatorattest op zak? Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Ben je leerkracht Frans?

Voor onze taalvakanties zijn we steeds op zoek naar leerkrachten Frans die op een speelse manier kunnen lesgeven in het Frans. Heb je daar interesse voor, mail dan zeker naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we bezorgen je alle voorwaarden om deel te kunnen nemen.

 

Heb je ervaring als groom of paardrij-instructor?

Hou je van paarden en ben je daar tijdens je vakantie heel graag mee bezig? Stuur snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je zeker mee kan gaan op één van onze vele paardrijkampen!