fbpx
Logo

Na het succes van ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’ brengt Music Hall in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. Dit keer wordt het aloude verhaal van ‘Rapunzel’ in een nieuw en vrolijk kleedje gestopt, met veel humor en aanstekelijke meezingliedjes.

Zoals het stilaan de traditie is, is ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ veel meer dan een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven.

De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide Meet & Greet en Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Hoe kan je deze tickets winnen ?

Download onderaan dit artikel de mooie kleurplaat van Rapunzel, en kleur ze heel mooi in. Belangrijk, vul je adres niet in op de tekening, want we gaan alle binnengekomen tekeningen publiceren op onze facebook pagina, en dan hebben we er liefst geen persoonlijke gegevens in. Wel mag je alle gegevens mee in de mail sturen, zodat we je bij winst alleszins kunnen contacteren.

Alle ingekleurde tekeningen kan je versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe dit voor 25 december 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=vvjC1NVyQ4c

Lees ook dit nieuws ...

Back to Top