fbpx
Logo

Productiehuis Uitgezonderd. mag sinds vandaag officieel de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld Pippi Langkous verwelkomen in het theater. Heel wat genodigden en BV's wilden "Pippi zet de boel op stelten" voor geen geld van de wereld missen. Het is dan ook een stoere musical die jong en oud aanspreekt. Pippi Langkous,met Free Souffriau in de hoofdrol, en haar vriendjes maken er een echt feestje van, de hele herfstvakantie lang in Theater Elckerlyc.

PIPPI LANGKOUS IS VOOR DE ENE PURE NOSTALGIE EN VOOR DE ANDERE EEN WARE HELDIN.
 
"Pippi Langkous is voor de ene pure nostalgie en voor de andere een ware heldin. Dat deze musical nog eens bezet wordt met enkele verrassende namen zoals William Boeva, Eline Demunck en Free Souffriau geeft de mensen een extra reden om te komen zien” , verklaren producenten James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd. .

EEN STRAFFE EN VERRASSENDE CAST VOOR DE ONDEUGENDSTE MUSICAL VAN HET JAAR.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit gevestigde musicalwaarden Free Souffriau, Bert Verbeke, An Lauwereyns, Peter Thyssen en Goele Deraedt, jong aanstormend musicaltalent als Charlotte Peetermans en Dorian Liveyns en opvallende medianamen met Eline De Munck en William Boeva. Uitgezonderd. brengt de familiemusical 'Pippi zet de boel op stelten’ in de herfstvakantie, in Theater Elckerlyc te Antwerpen.  

PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN - HET VERHAAL
 
Pippilotta Victualia Rolgordijnia Kruizemuntina Tafelkledia Langkous heet ze, maar iedereen noemt haar Pippi. Haar typische kenmerken : oranje vlechten die haaks op haar hoofd staan, een paard dat ze met het grootste gemak boven haar hoofd tilt en een aap als trouwste vriend. In 2004 kreeg het meisje met de langste naam uit de kinderliteratuur een eigen musical. Het werd de allersterkste musical ooit en was goed voor maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musical-prijzen.


Na het grote succes van de musical 'Pippi Langkous' komt deze spring-in-'t-veld opnieuw naar het theater. Deze keer zet ze de boel op stelten in een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. In een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maak regisseur Tijl Dauwe (bekend van o.a. de Ketnet-musicals) een eigenzinnige en swingende voorstelling!


De musical vertelt het verhaal van een meisje dat bij haar oma op zolder een kist met Pippi-kleren vindt. Ze trekt ze aan en op dat moment wordt ze Pippi Langkous. Samen met haar buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de meest spannende en bizarre avonturen. Daarin wordt ze bijgestaan door haar papa Efraïm, koning van Takatukaland.
Een aanrader voor al wie fan is van de vrolijke spring-in-het-veld en een fantasierijke verbeelding heeft.

Voorstellingen - HERFSTVAKANTIE 2017

28 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 17u00 - EXTRA SHOW
1 november 2017 14u00
1 november 2017 17u00 - EXTRA SHOW
2 november 2017 14u00
3 november 2017 14u00
4 november 2017 14u00
5 november 2017 14u00

Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen… Het maakt eigenlijk niet uit.
Het is in ieder geval veel te lang geleden dat ze nog eens jarig is geweest. En nu is het eindelijk zover!

“Oh, ik kan echt niet meer slapen.
Zou ik Kamiel en Viktor niet wakker maken? Het is toch mijn verjaardag!
Misschien neemt Viktor mij wel mee op een maanwandeling.

Of krijg ik een reusachtige slagroomtaart van Kamiel.
Als ik maar genoeg adem heb om alle kaarsjes uit te blazen!

Wat zou er in de cadeautjes zitten?

Ik ben zo benieuwd. Waarom duurt dat wachten toch zo lang?
Oei, oei! Weten Kamiel en Viktor wel dat ik jarig ben?

Ik heb helemaal geen uitnodigingen verstuurd.
Stel je voor. Geen feestje… Op mijn verjaardag!
Dat is het ergste dat er kan gebeuren! Oh nee!”
Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid.

In 2018 is Kaatje al tien jaar te zien op Ketnet. Dat moet gevierd worden! Vier mee met ‘FEESTBEEST’, Kaatjes verjaardagsfeest, een niet te missen muzikale en interactieve familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Cast: Philippe Liekens, Sarah Van Geel, Dirk Verbeeck & 3 live muzikanten

Ben je benieuwd of Kaatje met haar verjaardagsfeest naar jou in de buurt komt, surf dan snel naar onderstaande link !

De zomer is nog maar net voorbij, de schoolbanken geraken we stilaan terug gewoon en daar zijn de nieuwe Activak-kampen alweer! Kriebelt het om terug op kamp te gaan? Geen nood, je hoeft niet tot volgende zomer te wachten! Wij organiseren zowel in de krokus- als in de paasvakantie enkele kampen. In de krokusvakantie kan je op paardrijkamp in manege Beggard in Zandhoven. Van zondag 26 februari tot vrijdag 3 maart 2017 kan je er gaan paardrijden en springen! 

Ons populaire (junior) dolfijnenkamp komt in de paasvakantie (2-7 april 2017) al terug. Kan je niet wachten tot de zomer om de allerliefste dolfijnen in Boudewijn Seapark te ontmoeten? Rep je naar het inschrijvingsformulier en verzeker je van je plekje! Hou je meer van paarden? Ook dan kan je in de paasvakantie bij ons terecht. In Essen organiseren we al jaren een top-paardrijkamp met alles erop en eraan! 

Ook de jongeren die staan te popelen om animator te worden komen aan hun trekken met maar liefst 3 animatorcursussen op de planning! Vanaf nu kan je je inschrijven voor de cursussen in de krokus-, de paas- en de zomervakantie 2017! 

Wil je meer te weten komen over 1 van deze kampen of cursussen of wil je je meteen inschrijven? Onderaan de pagina kan je alle rechtstreekse links terugvinden!

Na het succes van ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’ brengt Music Hall in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. Dit keer wordt het aloude verhaal van ‘Rapunzel’ in een nieuw en vrolijk kleedje gestopt, met veel humor en aanstekelijke meezingliedjes.

Zoals het stilaan de traditie is, is ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ veel meer dan een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven.

De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide Meet & Greet en Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Hoe kan je deze tickets winnen ?

Download onderaan dit artikel de mooie kleurplaat van Rapunzel, en kleur ze heel mooi in. Belangrijk, vul je adres niet in op de tekening, want we gaan alle binnengekomen tekeningen publiceren op onze facebook pagina, en dan hebben we er liefst geen persoonlijke gegevens in. Wel mag je alle gegevens mee in de mail sturen, zodat we je bij winst alleszins kunnen contacteren.

Alle ingekleurde tekeningen kan je versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe dit voor 25 december 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=vvjC1NVyQ4c

Deze zomer zijn er met Activak duizenden kinderen en jongeren mee op kamp, en die beleven dagelijks de tofste avonturen samen met hun animatoren. We zijn al jaren de organisatie die de meeste foto's van de kampen online zetten via onze facebook-pagina, en daar willen we dit jaar nog een tandje in bijsteken.

Vanaf deze zomer gaan we in een aantal domeinen (waar wifi is) de kinderen hun eigen blog laten bijhouden, zodat de ouders en vrienden het kamp vanop de eerste rij gaan kunnen beleven. Zeker de moeite om te volgen.


Waar kan je deze zomer blogs van verwachten ?

http://activakinheidepark.blogspot.be/   (blog van Heidepark Waasmunster)

http://activakinhoogveld.blogspot.be/ (blog van Hoogveld Brugge)

http://activakinkleinvossen.blogspot.be/  (blog van Klein Vossen Montenaken)

http://activakinbielebale.blogspot.be/  (blog van Bielebale Brasschaat)

http://activakintpelterke.blogspot.be/ (blog van Pelterke Overpelt)

Lees ook dit nieuws ...

Back to Top