fbpx

Hondenkamp

Een zomerkamp tussen de allerliefste honden! Dat kan alleen op hondenkamp

activak hondenkamp 003

Zomerkampen: Hondenkamp

WOEF WAF WOEF…?? Hondentaal, je verstaat er waarschijnlijk niets van, maar daar komt nu verandering in! Heb je zelf een hond, of wil je graag binnenkort een hond in huis nemen? Dan is dit hondenkamp echt iets voor jou.

Tijdens deze week leren we de hondentaal te begrijpen, maar ook hoe we de honden trucjes kunnen aanleren. Onze professionele hondentrainer neemt je tijdens dit zomerkamp mee op sleeptouw in de wereld van deze leuke viervoeters.

Bereid je alvast voor op kwispelende staarten, natte neusjes, heel veel pootjes geven en deugddoende wandelingen doorheen het bos. Uiteraard maken we ook tijd voor leuke spelletjes en activiteiten met en zonder de honden. Een uniek hondenkamp!

Opgelet!
10 kinderen kunnen zelf een hond meebrengen en er is plaats voor 10 kinderen zonder hond. Dus wees er snel bij!

Bekijk hier de volgende video's :

- Ketnet op bezoek bij hondenkamp

 

295,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten van dit zomerkamp:

  • Wandelen met de honden
  • Hindernissenparcours met honden
  • Hoe je hond dingen aanleren ?
  • Fun in de omgeving
  • Honden-estafettes
  • Superleuke activiteiten op boerderij
  • Toffe animatoren

Hondenkamp

Zomer2024

zo 4 augustus 2024 - vr 9 augustus 2024

6 dagen

8-12 jarigen

Klein Vossen

3890 Montenaken , België

295

Klein Vossen 3890 Montenaken , België

Ergens tussen Sint-truiden en onze taalgrens vind je Montenaken terug. Het is in dit dorpje dat je Klein Vossen Park terugvindt. Tussen de uitgestrekte velden, baten Koen, Mariska en de kinderen deze gezellige boerderij uit.

Hoewel boerderij misschien niet het juist woord is, want naast schaapjes en pony’s vind je in Klein Vossen park ook slangen, lama's, damherten, nandoes, wolvarkens, ...terug.

Helemaal vooraan op het domein staat het kamphuis. Dit is voorzien van 3 grote slaapzalen, voldoende sanitaire voorzieningen, een ruime eetzaal en aangrenzende keuken.

De achterdeur van het kamphuis komt meteen uit op de centrale tuin, waar een aantal speeltuigen voorzien zijn, maar waar bovenal ook een hoop dieren rondlopen. Verder strekt het domein zich eindeloos uit over de velden met de stallen en pistes voor de pony’s. De nabije omgeving leent zich perfect tot lange wandelingen en een welverdiende picknick in de vrije natuur!

Klein Vossen
3890 Montenaken
België