fbpx

Ponykamp - Shetlanderkamp

De liefste shetlandpony's van de hele wereld wachten op dit ponykamp.

dsc08285

Zomerkampen: Ponykamp met shetlanders

Hou je al van paarden sinds je je kunt herinneren en droom je ervan om zelf in het zadel te zitten? Misschien zijn de paarden in jouw ogen wel enorm groot en vraag je je af hoe je er eigenlijk op kunt klimmen. Geen zorgen!

Hallo daar, lieve kleine shetlandpony’s! Deze schattige vriendjes gaan jou leren paardrijden in de ponyrijles. Shetlandpony’s zijn kleine, vriendelijke paardjes die dol zijn op ruiters die ook wat kleiner van stuk zijn. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Deze schattige pony’s zijn dol op liefde en knuffels. Ze laten zich graag vertroetelen tijdens een sessie waarbij hun vacht en manen worden geborsteld. Ook de verzorging van hun hoeven en het smullen van het lekkerste eten vinden ze geweldig!

Zou jij ze willen laten stralen en meedoen aan de schoonheidswedstrijd die we voor ze in petto hebben? Ze kunnen niet wachten om samen met jou te schitteren op dit leuke ponykamp!

Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

295,-

Voldoende plaatsen over

Ponykamp - Shetlanderkamp

Zomer2024

zo 4 augustus 2024 - vr 9 augustus 2024

6 dagen

5-8 jarigen

Klein Vossen

3890 Montenaken , België

295

Klein Vossen 3890 Montenaken , België

Ergens tussen Sint-truiden en onze taalgrens vind je Montenaken terug. Het is in dit dorpje dat je Klein Vossen Park terugvindt. Tussen de uitgestrekte velden, baten Koen, Mariska en de kinderen deze gezellige boerderij uit.

Hoewel boerderij misschien niet het juist woord is, want naast schaapjes en pony’s vind je in Klein Vossen park ook slangen, lama's, damherten, nandoes, wolvarkens, ...terug.

Helemaal vooraan op het domein staat het kamphuis. Dit is voorzien van 3 grote slaapzalen, voldoende sanitaire voorzieningen, een ruime eetzaal en aangrenzende keuken.

De achterdeur van het kamphuis komt meteen uit op de centrale tuin, waar een aantal speeltuigen voorzien zijn, maar waar bovenal ook een hoop dieren rondlopen. Verder strekt het domein zich eindeloos uit over de velden met de stallen en pistes voor de pony’s. De nabije omgeving leent zich perfect tot lange wandelingen en een welverdiende picknick in de vrije natuur!

Klein Vossen
3890 Montenaken
België