fbpx

Mega Waterkix - extern

Supercool waterkix kamp

waterkix1Ben jij ook zot van water en een portie adrenaline? Wissel je avontuur graag af met een serieuze portie fun ? Halt!
Zoek dan niet verder want dit is het perfecte kamp voor jou!

Hopelijk ben je ‘waterproof’, want deze week duiken we in een avontuur vol ‘Megawaterkix’. De twee zotste aquaparken?! Die ga jij na deze week bezocht hebben! Ook de peddels mogen niet ontbreken. Wie komt als eerste met zijn  raft over de finish?

Ready…Set… Go!
En wie wint onze Gellyball battle ? De spannendste activiteit, die zal er met kop en schouders bovenuit steken… Na dit zomerkamp ben je een echte flyboarder!

Kan jouw hartslag de adrenaline nog aan?

Afsluiten doen we met een supercoole activiteit op het water. Achter een speedboot gaan we op een band snelheid trotseren. Wie houdt dit het langste wit?.Onze sportieve animatoren zorgen er bovendien voor dat er nog allerlei andere knotsgekke activiteiten en spelletjes voor jullie klaarstaan. waterkix2

Een week vol actie, sport, spel en water, dat is waar het deze week om draait!
Haal je zwembroek of bikini al maar boven en kom met ons mee voor een week die je nooit meer zal vergeten

LET OP:
Dit is een kamp ZONDER OVERNACHTING of MAALTIJDEN

265,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten:

  • Superleuk aquapark
  • Rafting
  • Flyboarden
  • Bellewaerde subtropisch zwembad
  • Gellyball battle
  • Band achter speedboot
  • Toffe activiteiten door onze animatoren

Mega Waterkix - extern

Externe kampen2024

ma 29 juli 2024 - vr 2 augustus 2024

5 dagen

12-15 jarigen

JVC Munchenhof

8920 Langemark , België

265

JVC Munchenhof 8920 Langemark , België

Munchenhof draagt al 3 generaties lang gastvrijheid hoog in het vaandel. Een enthousiast team zorgt voor een aangenaam verblijf.

Ons jeugdverblijf is verdeeld in twee blokken en telt samen 39 kamers.

Enerzijds is er Block Rose, met 17 kamers waarin 58 personen kunnen verblijven. Dit blok bevindt zich in het centrale hoofdgebouw, boven de receptie en het restaurant en telt 2 verdiepingen die te bereiken zijn met een lift of trap.

Anderzijds is er Block Gould en telt 18 kamers die onderdak kunnen verschaffen aan 70 personen. Het bevindt zich aan de achterzijde van het Munchenhof.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een toilet en douche en stapelbedden met 6 of 8 bedden. Elk hotelblock heeft een lobby met een groot flatscreen TV en pooltafel.
We beschikken eveneens over een aantal één- en tweepersoonskamers. Hier beschikt u als gast over een TV op de kamer. Deze kamers zijn steeds gescheiden van de meerpersoonskamers.

We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum type C met toegankelijkheidslabel A.Maar iedereen is er welkom om te overnachten. Deze realisatie was mogelijk dankzij de financiële steun van Toerisme Vlaanderen.

JVC Munchenhof
8920 Langemark
België