fbpx

Xtreme Fun kamp

Zomerkampen vol avontuur en uitdagingen vol plezier.

Zomerkampen: xtreme fun

quad3

Zomerkampen boordevol avontuur en kix ...

Hou jij van adrenaline, en kan het allemaal niet spannend genoeg zijn ? Wel, dan is dit xtreme fun kamp echt iets voor jou.

Zin in een weerzinwekkend hoogteparcours? Op een hoogte van 10 à 15 meter worden de pamperpaal, de shaking bridge, de olifantenpoten, de commando-brug, de reuzenladder… getrotseerd. Alles wordt beveiligd met klimgordels en –touwen (top-rope).

De appolo-13-lancering en de 70m-lange deathride zijn natuurlijk wel dé adrenaline-kicks.

En of dat niet genoeg is, gaan we ons super-amuseren op heuse quads. Crossplezier gegarandeerd bij het quad-rijden. Op het 1,5km lange parcours,  met haarspeldbochten, chicanes, pits en tribune leven we ons uit. De veiligheid staat altijd centraal.

Verder trekken we het water op voor rafting in echte zodiacs. Plezier en samenwerking gegarandeerd. Uiteraard kan er deze week ook niet een heuse gellyball-activiteit ontbreken, dus we trekken de bossen in voor fun in het kwadraat. Ben jij hier ook zo goed in ?188

En of dit alles nog niet genoeg is, gaan we naar een indoor kartingbaan om met echte karts door de bochten te scheuren. Na genoeg geoefend te hebben, zijn we klaar voor de finales te rijden. Spannend wie gaat winnen....

Al deze te gekke activiteiten worden begeleid door professionele begeleiders, zodat we zeker zijn dat alles veilig gebeurt. Bovendien staan onze animatoren ons ook nog bij met raad en daad. Ze kicken mee op snelheid en leren ons hoe we best laserstralen ontduiken. Ready? Set! Inschrijven!

Verblijven doen we in de zeer mooie locatie Munchenhof. Je zal je hier direct thuisvoelen.

 

Hoe geraak ik op dit zomerkamp

Ben je helemaal ready voor het kamp van je leven? Dan zijn dit nog wat praktische zaken voor je ouders.

Voor dit kamp wordt geen vervoer door ons voorzien en reis je gewoon op eigen initiatief naar de kampplaats. Je checkt in op zondag namiddag/avond en op vrijdagnamiddag om 16.00 u zal het kamp teneinde lopen en kan je naar huis vertrekken naar een zalig bad en goed na te genieten van de fantastische herinneringen van dit zomerkamp.

De juiste uren verschillen per kamp, en krijg je dan ook toegestuurd in de laatste info van je kamp.

Mocht je deze kwijt zijn, je kan die ook gewoon downloaden vanop je eigen Activak-account.

171

WAT IS INBEGREPEN EN WAT NIET

Uiteraard kan je nu al beginnen wegdromen van je zomerkamp, maar hier lijsten we nog even op wat wel/niet inbegrepen is op dit zomerkamp:

 •     Alle vervoer en inkom voor de uitstappen h/t
 •     Alle overnachtingen zoals voorzien in het programma
 •     Maaltijden in VP met water aan tafel
 •     Een superleuk activiteitenprogramma
 •     Verzekering tegen lichamelijke ongevallen
 •     24/24 begeleiding door enthousiast animatoren
      
  Indien je graag een annulatie-optie wil, dan kan u dit aanduiden tijdens de boeking.

LET OP:
Volgende zaken zijn NIET inbegrepen:

 •     Vervoer van en naar de kampplaats
 •     Verzekering alle risico's (bvb schade gsm, bril, etc)
 •     Zakgeld voor eigen gebruik (bvb voor drankje, postkaarten, etc)
 •     Diefstalverzekering

179

390,-

Voldoende plaatsen over

Hoogtepunten

 • Rafting in zodiacs
 • Quadrijden
 • Lazertag
 • Karting 2 heats
 • Hoogteparcours
 • Gellyball tornooi
 • Archery Tag
 • Deathride van 70 m
 • supercoole animatoren

Een zomerkamp vol avontuur

Xtreme Fun kamp

Zomer2024

zo 18 augustus 2024 - vr 23 augustus 2024

6 dagen

8-14 jarigen

JVC Munchenhof

8920 Langemark , België

390

JVC Munchenhof 8920 Langemark , België

Munchenhof draagt al 3 generaties lang gastvrijheid hoog in het vaandel. Een enthousiast team zorgt voor een aangenaam verblijf.

Ons jeugdverblijf is verdeeld in twee blokken en telt samen 39 kamers.

Enerzijds is er Block Rose, met 17 kamers waarin 58 personen kunnen verblijven. Dit blok bevindt zich in het centrale hoofdgebouw, boven de receptie en het restaurant en telt 2 verdiepingen die te bereiken zijn met een lift of trap.

Anderzijds is er Block Gould en telt 18 kamers die onderdak kunnen verschaffen aan 70 personen. Het bevindt zich aan de achterzijde van het Munchenhof.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een toilet en douche en stapelbedden met 6 of 8 bedden. Elk hotelblock heeft een lobby met een groot flatscreen TV en pooltafel.
We beschikken eveneens over een aantal één- en tweepersoonskamers. Hier beschikt u als gast over een TV op de kamer. Deze kamers zijn steeds gescheiden van de meerpersoonskamers.

We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum type C met toegankelijkheidslabel A.Maar iedereen is er welkom om te overnachten. Deze realisatie was mogelijk dankzij de financiële steun van Toerisme Vlaanderen.

JVC Munchenhof
8920 Langemark
België